KOLON ER FSC-CERTIFICERET OG HAR MILJØVAREDEKLARATIONER (EPD) PÅ VORES INVENTAR

Kolon har en vision om at producere inventar der er bæredygtigt og holdbart, så vi sikrer det lavest mulige aftryk på miljøet.
Bl.a. er vi stort set selvforsynende af strøm igennem 2 store solcelleanlæg på bygninger, samt genanvendelse af vores resttræ til opvarmning af fabrikshaller og kontorbygninger.

Vi tilstræber at producere vores inventar i højeste standard og kvalitet for at sikre en lang levetid.

Vi yder 50 års garanti på vores Kolon hængsler, fordi vi ved det holder.

KOLON ER FSC-CERTIFICERET

FSC (Forest Stewardship Council®)er en global NGO, der blev grundlagt i 1993 for at fremme ansvarlig skovdrift og for at sikre gode forhold for natur, dyr og mennesker i verdens skove.

En FSC-certificeret skov skal leve op til høje krav til social, økonomisk og miljømæssig ansvarlig skovdrift. Det betyder, at man med FSC er med til at passe på skovene for nuværende og fremtidige generationer, og de mennesker og dyr, som bor i dem.

FSC’s sporbarhedscertificering fra skov til færdigt produkt sikrer, at det træ der bliver brugt til produktion af FSC-certificerede produkter som møbler, byggematerialer og emballage er fra ansvarligt drevne skove og andre ansvarlige kilder.

Alle Kolons leverandører er FSC-certificerede, og vi anvender derfor kun FSC-certificerede råvarer i vores produktion.

Se certifikat ved at klikke her

DGNB

Kolon har miljøvaredeklaration (EPD) på vores færdige inventarprodukter, og kan derfor levere inventar udført i både spånplader, MDF og krydsfiner med miljøvaredeklaration.

Det vil for dig som kunde betyde, at du altid kan anvende vores inventar til byggeri, der skal DGNB certificeres eller på anden måde leve op til krav om troværdigt dokumenteret miljøperformance.

Se mere om vores EPD'er ved at klikke her

SVANEMÆRKNING

Alle plader der indgår i Kolon’s produktion af skabe og inventar, overholder kravene fra Nordisk Miljømærkning, til formaldehyd afgasning.