Pusleborde til institutioner

Kolons lavtgående pusleborde

De populære Kolon lavtgående pusleborde fås både med og uden vask samt blandingsbatteri. Endvidere er der mulighed for et variere inden for farve- og materialevalg.

Info

Vi har haft stor succes med at introducere dagplejer, vuggestuer, børnehaver og andre institutioner for vores lavtgående pusleborde. De sikrer pædagoger og ansatte en korrekt arbejdshøjde, hvor de undgår de mange tunge løft, der ellers er forbundet med brugen af almindelige pusleborde. Børnene kan nemt selv kravle op på de lavtgående pusleborde, hvilket også skaber mere trygge rammer for dem.

Det helt korrekte materialevalg er med til at sikre optimal rengøringsvenlighed omkring puslebordene, hvilket giver en bedre hygiejne. Det er netop brugervenlighed, sikkerhed og hygiejne, der har været fokusordene for udviklingen af dette funktionelle design.

Puslebordene kommer med sikkerhedsstop, og den høje løftehastighed er med til at sikre, at bordene bliver brugt flittigt.

Som tilbehør kan nævnes: madrasser, sideafdækning/opbevaring, mulighed for valg af forskellige typer vaske og blandingsbatterier. Der er således mulighed for at tilpasse puslebordet således, at det passer perfekt til den enkelte institution.

Hent Kolon puslebord katalog, tryk på link her

Design og Producent:
Kolon Total Inventar